dimecres, 30 de desembre del 2009

Cibernàrium

El dilluns 16 de novembre vam assistir a la conferència del Cibernàrium, la qual parlava sobre la web 2.0 i l’educació amb les noves tecnologies.
La xerrada ens la va fer el Manuel Pérez Tornero i el Santiago Tejedor. Han parlat de diversos programes. Ha resultat força preocupant el fet de que existeixin molts programes i d’aquest no en coneguem els alumnes ni una quarta part.
Ens van fer una mena d’enquesta sobre cada un dels programes que ens van explicar i potser de 94 que hi havia , només en coneixia 23.

Van comentar que tot i aquest resultat, la majoria dels joves passem molt de temps davant de l’ordinador. La veritat és que hauríem de passar aquest temps aprenent i informant-nos de les possibles aplicacions que hi ha avui en dia en comptes d’estar al facebook tant de temps o connectats al msn.

La conferència pel meu gust va estar molt llarga. Van explicar molts programes en poc temps i tot el que ens arribava era més informació teòrica la qual després s’oblidaria i res pràctic. Jo al no saber gaire de informàtica anava molt perduda al llarg de la conferència.

Tot i la meva crítica , penso que les noves tecnologies són molt necessàries per al bon funcionament de l’educació i serveixen per ampliar coneixements i aprenentatge. A més a més es una eina que fa que l’aprenentatge en molts casos sigui més amè. El que cal ara és que els professors es posin al dia per educar amb aquestes noves tecnologies, ja que si no hi entens sobre el tema, és molt difícil portar una gestió bona sobre aquestes.

A la conferència ens van posar un vídeo. És el següent:

Vídeo del YOUTUBE






A continuació faig un enllaç de la pàgina web del cibernàrium per a més informació : clica aquí


Cibernàrium des de fora

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada