diumenge, 13 de desembre del 2009

Anunci OH BROTHER!

Vídeo anunci OH BROTHER!


El vídeo que he penjat és un anunci creat amb la finalitat de vendre un cotxe. Es de caire divertit i entretingut.

L'argument del vídeo és el següent: Una família compra un monstre de color verd per tenir-lo de mascota. El monstre, a mesura que els familiars, sobretot la nena petita de la família, van mostrant més afecte cap a ell, aquest va creixent, fins al punt de convertir-se en un monstre immens.

El monstre únicament s'alimentava d'amor i afecte.

Un dia els familiars han de marxar i proven de endur-se al monstre, però resulta que no hi cap al cotxe.

La solució que troba la família és comprar un cotxe nou , ja que s'estimen molt al monstre.

Finalment compren un cotxe molt més gran (el que anuncia l'espot). Un cotxe mida XL.

El títol de l'anunci OH BROTHER, representa l'estima que tenia la nena cap a ell. El tractava com un germà (brother en anglès).

L'anunci juga amb els colors , la llum, el moviment i el ritme de la música . Val a dir doncs, que al principi de l'anunci, els colors són foscos i tristos, i es reflecteix molt bé també en el color del cotxe petit , ja que és de color negre. A mesura que l'anunci va finalitzant, els colors es van desperten i acaben per derivar colors vius i alegres, molt ben representats amb el color del cotxe nou XL el qual és de color vermell.

La música al principi és més lenta i només s'escolta melodia , però no lletra de cap cançó com al final de l'anunci. Els moviments van molt lligats a la música. Al principi són lents i al final es van accelerant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada